Asser Zaal Competitie 2019 – 2020

Het belangrijkste doel van de Asser Zaalcompetitie is dat spelers van JO7 t/m JO11 zo veel mogelijk wedstrijden spelen zonder daarvoor heel Drenthe te doorkruisen.

De Asser Zaalcompetitie wordt door 5 Asser verenigingen gezamenlijk georganiseerd. Dit zal de komende jaren zo blijven. Op deze manier hopen we continuïteit te waarborgen en hoeft niet elk jaar alles opnieuw verzonnen te worden.

Alle wedstrijden worden in de Pittelohal gespeeld.

Wedstrijddagen 2019-2020

14-12-2019
21-12-2019
04-01-2020
11-01-2020
18-01-2020
25-01-2020

Klik hier voor de toernooi-gegevens.

13e jeugdtoernooi FVV (Foxhol)

Beste sportvrienden,

Welkom op onze gezellige sportpark, aan de Julianastraat, waar we alweer voor de 13e keer dit FVV jeugdtoernooi organiseren.

Wij hopen op een gezellig en sportieve toernooi en wensen alle deelnemende teams een fantastische dag toe!

Klik hier voor de toernooi-gegevens.

Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:

Alwijn – Slijterij & wijnerij

Tankstation Gulf

Cafetaria ‘t Eethoukje

In Person Veendam

MyTeamsAtWork

Sporthuis Martenshoek

Jumbo supermarkt Hoogezand / Sappemeer

Keurslager Botljes

Mixx Hoogezand

Hai Fashion Monique

Kaashuis Wrongel

De toernooien komen er aan, maak gebruik van deze site!

Na de succesvolle afronding van de Asser Zaalcompetitie deze winter (meerdere toernooidagen, meerdere categorieën) willen we graag weer vooruitkijken naar dit voorjaar en zomer. Via deze site kun je online je toernooi draaien, waarmee de uitslagen, standen en het programma voor spelers, leiders / trainers en publiek tijdens de toernooidagen actueel zijn. Voorkom discussies met teamleiders en publiek en gebruik deze site voor de informatievoorziening. Op een smartphone is de site goed benaderbaar, voorkom dat je als organisatie druk bent met het actualiseren en afdrukken van maatwerk spreadsheets. Voorkom stress op de toernooidagen en gebruik deze site! MyTeamsAtWork is uiteraard bereid u te ondersteunen tijdens het gebruik van deze site. Hopelijk binnenkort contact!

Asser Zaal Competitie 2018 / 2019 gestart

22 december is het toernooi weer gestart, met dank aan de organisatie inclusief alle betrokken vrijwilligers en deelnemers. Op 5 januari wordt de volgende ronde gespeeld, zie het speelschema op deze site. Tot 5 januari!